Δήμος Βριλησσίων : Νέες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Τις παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αποκατάσταση της προσβασιμότητας και βαδισιμότητας στην πόλη, συνεχίζει ο Δήμος Βριλησσίων.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των φθαρμένων σχαρών απορροής ομβρίων στα πεζοδρόμια της πόλης. Ήδη όπως ενημερώνει ο Δήμος, αποκαταστάθηκαν οι φθαρμένες σχάρες απορροής ομβρίων επί των πεζοδρομίων, τόσο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Θερμοπυλών, όσο και μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

Πρόκειται για δύο πολυσύχναστα σημεία της πόλης- ενημερώνει- στα οποία συχνά είχαν δημιουργηθεί προβλήματα και η αντικατάσταση των φθαρμένων σχαρών με καινούργιες αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Κλιμάκιο εργαζομένων της Αντιδημαρχίας Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας τοποθέτησε πλαστικά κολωνάκια μπροστά από τις σχάρες προκειμένου να αποτραπεί η παράνομη και αντικοινωνική στάθμευση οχημάτων στο σημείο, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των σχαρών.

Το προσεχές διάστημα ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα σημεία της πόλης, όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι πολίτες  μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη στα τηλέφωνα 2132050560-561 καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα προκειμένου και εκείνοι να υποδεικνύουν σημεία που χρήζουν παρέμβασης.

8.5.2024