Δήμος Βόλου : Πάνω από 400 αρνιά σε δημότες με οικονομική αδυναμία

Δήμος Βόλου

Σε 400 και πλέον οικογένειες δικαιούχων, αλλά και σε άτομα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, αλλά έχουν διαπιστωμένη οικονομική ανάγκη, διανεμήθηκαν την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου αρνιά στο Δημαρχείο του Βόλου, εν όψει του Πάσχα.

Το απαιτούμενο πόσο για την αγορά των αμνοεριφίων συγκεντρώθηκε με εισφορές της ΠΑΕ Βόλος και επιχειρηματικών, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία – πρόσκληση του Δημάρχου Βόλου,  Αχιλλέα Μπέου και τη διανομή ανέλαβε ο μηχανισμός του Δήμου με τα στελέχη του.

«Τέτοιες γιορτές όπως το Πάσχα έχει δικαίωμα να τις γιορτάζει όλος ο κόσμος και γι’ αυτό και φέτος, με χρήματα όχι από τα ταμεία του Δήμου, αλλά με αυτά που από προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες και από την ΠΑΕ Βόλος συγκεντρώθηκαν, όλες οι οικογένειες, και αυτές που οικονομικά είναι αδύνατες να στρώσουν το τραπέζι του Πάσχα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου.

Σύμφωνα με τις καταστάσεις των δικαιούχων θα ωφεληθούν περίπου 400 οικογένειες, πρόσθεσε “, αλλά αν έρθουν και άλλοι που έχουν πράγματι ανάγκη δεν θα αφήσουμε κανέναν. Όλοι θα πάρουν το αρνί τους”

22.4.2ο22