Δήμος Βύρωνα : Διανομή πασχαλινών ειδών από τις Κοινωνικές Δομές

Δήμος Βύρωνα

Οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν διανομή πασχαλινών & άλλων ειδών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε όλους τους δικαιούχους των Δομών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8/4 πραγματοποιήθηκε δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων (τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, λαμπάδες, παιχνίδια) για τα ανήλικα μέλη των οικογενειών των Κοινωνικών Δομών, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν.

Επίσης, από την Τρίτη 12/4 – παράλληλα με την μηνιαία διανομή ειδών παντοπωλείου στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου- μοιράστηκαν  τσουρέκια και είδη ατομικής υγιεινής σε όλους τους δικαιούχους της Δομής.

Την Μεγάλη Εβδομάδα έγινε διανομή τσουρεκιών, βαμμένων κόκκινων αυγών και πτηνοτροφικών προϊόντων στους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Συσσιτίου.

“Στόχος μας ήταν  τις ημέρες των εορτών να εντείνουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης και να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Χάρις στην ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε, ο στόχος μας επιτεύχθηκε”, τονίζει ο Δήμος απευθύνοντας ευχαριστίες στις επιχειρήσεις και τους τοπικούς φορείς για τις ευγενικές τους χορηγίες σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης, καθώς και όλους τους κατοίκους του Βύρωνα που έσπευσαν να προσφέρουν δώρα για τα παιδιά.

Πληροφορίες

Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο – Παροχή Συσσιτίου

Δ/νση: Ιθώμης 6, Αγορά Βύρωνα

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: koin.pant@dimosbyrona.gr  &  koin.sissitio@dimosbyrona.gr

22.4.2022