Δήμος Γλυφάδας : Μπαίνουν τα θεμέλια του Ειδικού Σχολείου στη πόλη

Δήμος Γλυφάδας 

Στη Γλυφάδα ξεκίνησε η κατεδάφιση του παλιού και εγκαταλελειμμένου 18ου δημοτικού σχολείου, και στη θέση του θα ανεγερθεί το Ειδικό Σχολείο της πόλης.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου «Στη θέση του δεν έρχεται απλά ένα νέο σχολείο, έρχεται μια ελπίδα για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από όλη την Αττική, αλλά και για τις οικογένειές τους”.

Και προσθέτει: “Με την κατεδάφιση του παλαιού κτιρίου ανοίγει πλέον ο δρόμος για να βγει η οικοδομική άδεια, να προχωρήσει ο διεθνής διαγωνισμός και να μπούμε έτσι στην τελική ευθεία για την κατασκευή του ειδικού δημοτικού και νηπιαγωγείου Γλυφάδας: Ένα καινοτόμο οικοδόμημα, που πιστεύουμε βαθιά ότι θα αλλάξει συνολικά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την ειδική αγωγή και εκπαίδευση στη χώρα μας».

Ο κ. Παπανικολάου υπενθυμίζει τέλος ότι, η χρηματοδότηση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, για την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου, έχει εξασφαλιστεί από ευρωπαϊκούς πόρους.

25.12.2022

Τελευταία Άρθρα

Green Life

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά φιλοξένησε την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, γεύμα εργασίας με τίτλο: “H Προετοιμασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για το Παρίσι 2024” με επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. και Μέλος της ΔΟΕ για την Ελλάδα κ. Σπύρο Καπράλο.