Δήμος Γλυφάδας: Νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις για το ΚΕΠ στην Τερψιθέα

Σε καινούργιο κτίριο -λίγα μέτρα πιο πάνω από το παλιό- με νέες σύγχρονες υποδομές και άνετη πρόσβαση για πολίτες με κινητικά  προβλήματα, μεταφέρθηκε το ΚΕΠ Τερψιθέας, στον Δήμο Γλυφάδας.

Όπως τονίζει ο Δήμος Γλυφάδας, η πόλη διαθέτει πλέον τρία σύγχρονα ΚΕΠ (Γεννηματά & Πλαπούτα, Διαδόχου Παύλου 42, Γούναρη 199) με άρτιες υποδομές και ευγενέστατους υπαλλήλους.

«Το ΚΕΠ είναι σημείο επαφής με τη δημόσια διοίκηση συνολικά και η Γλυφάδα μας πλέον, μετά από πολλή προσπάθεια και μεθοδική δουλειά, διαθέτει τρία καινούργια, απολύτως λειτουργικά και σύγχρονα, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει ότι το   νέο  ΚΕΠ, εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα όλη την Τερψιθέα, όντας στην «καρδιά» της περιοχής (Γεννηματά & Πλαπούτα), σε ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, που διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα.

«Η μεταστέγαση και του ΚΕΠ στην Άνω Γλυφάδα ολοκληρώθηκε και η πόλη μας έχει πλέον όχι μόνο τρία Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά είναι όλα σε χώρους σύγχρονους, διεθνών προδιαγραφών, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις για τους πολίτες», καταλήγει ο Γ. Παπανικολάου.

30.10.2022