Δήμος Δίου-Ολύμπου : Διάκριση Δήμου για την υποβολή άριστης μελέτης για αγροτική οδοποιία

Δήμος Δίου-Ολύμπου

Για την υποβολή μελέτης που κρίθηκε άριστη με βαθμό 95%, διακρίθηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο των εργασιών της 14ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022. Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου τιμήθηκε μαζί με άλλους έξι δήμους από ολόκληρη την Ελλάδα παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και του  Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Πρόκειται για τη βράβευση που αφορά στην πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στη Δράση 4.3.4. για τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022, για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων στις Δημοτικές Κοινότητες Λεπτοκαρυάς, Παντελεήμονα και Σκοτίνας, ύψους 1.000.000 ευρώ, που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος, παραλαμβάνοντας  το βραβείο από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Κελέτση, υπογράμμισε ότι πρόκειται για  “επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από όλους, υπηρεσίες και αιρετούς του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Για μας αυτό αποτελεί εφαλτήριο για επόμενες δράσεις και πιο πολλές χρηματοδοτήσεις. Συνεχίζουμε και στη νέα δημοτική περίοδο, με μεγαλύτερη ένταση, ώστε να κατακτήσουμε ψηλότερους στόχους”.

19.12.2023