Δήμος Δελφών : Νέο τουριστικό φυλλάδιο

Δήμος Δελφών

Νέα ενημερωτικά φυλλάδια προβολής της περιοχής παρέλαβε ο Δήμος Δελφών, αποκτώντας ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του τόπου.

Τα νέα φυλλάδια, που δημιουργήθηκαν,στο πλαίσιο του συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου για την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής, σε δύο γλώσσες, (Ελληνικά και Αγγλικά), περιλαμβάνουν φωτογραφίες, χάρτες και αναλυτικές πληροφορίες που εστιάζουν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο (ιστορικού, πολιτιστικού, αθλητικού, φυσιολατρικού, θρησκευτικού, συνεδριακού κ.α.).

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Δελφών, θα διανεμηθούν σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα της περιοχής, ενώ επίσης θα συνοδεύουν και θα διανέμονται σε αποστολές εκπροσώπων του Δήμου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Ο Δήμος Δελφών μετά από χρόνια παραλαμβάνει ένα νέο έντυπο υλικό για την προώθηση της περιοχής, μέσω του οποίου οι εικόνες του τόπου μας και οι μοναδικές ομορφιές του θα περάσουν από δεκάδες χιλιάδες χέρια. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού που έχουμε κάνει, με στόχο την εξωστρέφεια, έναν από τους κορυφαίους που έχουμε θέσει για τη νέα θητεία, στοιχεία της οποίας σταδιακά θα αρχίσουν να αναπτύσσονται», δήλωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Ταγκαλής.

26.10.2023