Δήμος Διονύσου : Απαγόρευση εναπόθεσης κηπαίων σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου έως 17/7 λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Δήμος Διονύσου

Για την  προσωρινή απαγόρευση εναπόθεσης κηπαίων και κλαδιών σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους, των ορίων του, έως τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν όλες τις επόμενες ημέρες (υψηλές θερμοκρασίες και άνεμοι) και με σκοπό τη μείωση του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, ενημερώνει τους πολίτες ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, Μανώλης Κόκκαλης.

Υπογραμμίζει επίσης ότι, οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος θα συνεχίσουν κανονικά όλες τις επόμενες μέρες τους καθαρισμούς εκτάσεων του Δήμου καθώς και την αποκομιδή των κηπαίων.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται στους δημότες η δυνατότητα εναπόθεσης κηπαίων, η οποία θα πραγματοποιείται μέσω των ειδικών κάδων βιοαποδομήσιμων μόνο με ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο 693 0074751 (κλήση ή μήνυμα «Viber»).

Όπως επισημαίνει ο κ. Κόκκαλης, η συμβολή και η συνεργασία όλων, είναι απολύτως απαραίτητη για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς και να προστατευθεί  αποτελεσματικά ο Δήμος

11.7.2023