Δήμος Ζίτσας : Φθηνότερα εισιτήρια στο αστικό ΚΤΕΛ με επιδότηση από το Δήμο

Φθηνότερα εισιτήρια για τους επιβάτες της αστικής συγκοινωνίας εξασφαλίζει για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Ζίτσας, επιδοτώντας την τιμή των  εισιτηρίων.

Στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για όλους, ο Δήμος Ζίτσας προχωρά στην υπογραφή σύμβασης με το αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την επιδότηση των εισιτηρίων στα δρομολόγια αιχμής (6-9 το πρωί και 13.30-15.30), όπου μετακινείται ο μεγαλύτερος αριθμός των εργαζομένων και των μαθητών.

Ταυτόχρονα, προστίθενται επιπλέον δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των δημοτών καθώς και για να καλύπτονται όσο το δυνατόν περισσότερες Δημοτικές Κοινότητες.

«Η ευρεία αποδοχή της συγκεκριμένης δράσης από τους πολίτες μας οδήγησε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να συνεχίσουμε τη συνεργασία με το αστικό ΚΤΕΛ και τη φετινή χρονιά, εξασφαλίζοντας για τους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες με μικρότερο κόστος», αναφέρει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και προαναγγέλλει την υπογραφή σύμβασης και με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

14.6.2024