Δήμος Ζωγράφου : Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία & τεστ Παπανικολάου για τις γυναίκες του Δήμου

Δήμος Ζωγράφου 

Ξεκινά η 2η φάση εξετάσεων στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Ζωγράφου, στο πλαίσιο συμφώνου συνεργασίας του Δήμου με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.

Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχει ενεργά και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας διοργανώνοντας με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών σε κεντρικά σημεία του Δήμου για τη δυνατότητα που έχουν να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις Τεστ Παπανικολάου και Ψηφιακή Μαστογραφία, τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2023, στη σταθερή μονάδα του Ιδρύματος, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:30 έως 15:00, με την γραμματεία του Ιδρύματος στα τηλέφωνα 210.3620831-32 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

9.3.2023

Τελευταία Άρθρα

Πολιτικό

ΜέΡΑ 25 : Κάλεσμα για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσεων για το δικαίωμα στη Στέγη. Στα πλαίσια του τριημέρου πανευρωπαϊκών δράσεων για το δικαίωμα στη στέγη, που οργανώνεται εδώ και χρόνια από τον European Action Coalition for the Right to Housing and to the City, τη φετεινή χρονιά επιλέξαμε να κάνουμε την κινητοποίηση στον Άρειο Πάγο. Οι λόγοι της επιλογής αυτής είναι κατανοητοί. Η δράση μας αυτή πέρα από τη διαμαρτυρία για την κατοχύρωση, από τον Άρειο Πάγο, της “νομιμότητας” των funds να υφαρπάζουν την περιουσία μας θα περιλαμβάνει και καλλιτεχνικό δρώμενο σχετικό με το θέμα της κινητοποίησης. Σε αυτά τα πλαίσια, η συμμετοχή σας θα δυναμώσει τη φωνή όλων μας για να σταματήσει η βαρβαρότητα των πλειστηριασμών και των εξώσεων, να κατοχυρωθεί το δικαίωμα στην αξιοπρεπή στέγαση, να πάψει η λεηλασία της ζωής μας. Ημέρα κινητοποίησης: Τετάρτη 29/3 ώρα 18.00 Τόπος: Άρειος Πάγος (Λεωφ. Αλεξάνδρας).Κινητοποίηση για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσεων για το δικαίωμα στη Στέγη