Δήμος Ηλιούπολης : Νέο ειδικό αναβατόριο για ΑμεΑ και 8 νέοι βατήρες διεθνών προδιαγραφών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Δήμο Ηλιούπολης

Με οκτώ καινούριους βατήρες διεθνών προδιαγραφών και με νέο αναβατόριο πισίνας τελευταίας τεχνολογίας για ΑμεΑ, ενισχύθηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης από τον  και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου «Γρηγόρης Γρηγορίου».

Με τις εν λόγω παρεμβάσεις θα μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότερα παιδιά της πόλης, η πρόσβαση για τους πολίτες με Αναπηρία θα είναι ευκολότερη, άνετη και ασφαλή στην πισίνα, ενώ το Κολυμβητήριο θα μπορεί να φιλοξενεί, επίσης, διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες εντός των εγκαταστάσεών του, όπως επισημαίνει ο Δήμος.

«Είχαμε ενισχύσει το Κολυμβητήριό μας με 8 βατήρες υψηλών προδιαγραφών με ιδίους πόρους το 2022 και προσθέσαμε τώρα άλλους 8 καινούριους, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών», τονίζει ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκης και προσθέτει ότι: «Παράλληλα, στο πλαίσιο του ίδιους Προγράμματος, αποκτήσαμε νέο ειδικό αναβατόριο εξυπηρέτησης ΑμεΑ και αντικαταστήσαμε το υπάρχον χειροκίνητο. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι τα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν τις συνθήκες μίας ευρωπαϊκής πόλης που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Στηρίζουμε τα ΑμεΑ και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον».

9.4.2023