Δήμος Ηρακλείου Αττικής : ISO πιστοποίηση για τον προγραμματισμό και την εκτέλεση έργων στον Δήμο

Με ISO 9001:2015 για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας στο τομέα του προγραμματισμού και της εκτέλεσης έργων πιστοποιήθηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής από τον διεθνή οργανισμών πιστοποιήσεων Swiss Approval.

Με φάκελο που υπέβαλλε στον οργανισμό και μετά από διεξοδικό έλεγχο των πεπραγμένων και των πρακτικών που ακολουθεί η δημοτική αρχή από τον σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση των τεχνικών της έργων, ο Δήμος, όπως ενημερώνει, κέρδισε την εν λόγω πιστοποίηση που τον κάνει ακόμα πιο αξιόπιστο και φερέγγυο στην κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση αφορά τα εξής πεδία εφαρμογής:

  • προγραμματισμός, σχεδιασμός, ωρίμανση, μελέτη, διενέργεια διαγωνισμών και αναθέσεων,
  • παρακολούθηση και διαχείριση,
  • υλοποίηση,
  • πιστοποίηση φυσικού αντικειμένου,
  • οικονομική διαχείριση αυτοχρηματοδοτούμενων και συγχρηματοδοτούμενων έργων.

«Επί των ημερών μας ο Δήμος έχει κατοχυρώσει μια αξιοπιστία η οποία, με τη σειρά της, καλλιεργεί την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε εδραιώσει όλα αυτά τα χρόνια με τους δημότες, η γνώμη των οποίων μετράει πάνω από όλα για εμάς. Είναι όμως πάντα χρήσιμο να υπάρχει και το θετικό πρόσημο από ανεξάρτητους οργανισμούς που σε διεθνές επίπεδο κάνουν αυτή τη δουλειά και πιστοποιούν ότι κάνουμε σοβαρό σχεδιασμό και προγραμματισμό, σωστή εκτέλεση των έργων και ορθή οικονομική διαχείριση των χρημάτων των δημοτών», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

25.4.2024