Δήμος Θηβαίων: Σε κάθε σπίτι γεμάτο το πασχαλινό τραπέζι

Δήμος Θηβαίων

Και αυτό το Πάσχα,   ο Δήμος Θηβαίων, φροντίζει ώστε να μην λείψει τίποτε από κανένα πασχαλινό τραπέζι.

Για 10η συνεχή χρονιά, μέσω της Δομής Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, μοίρασε τρόφιμα σε περίπου 350 οικογένειες.

Οι διανομές τροφίμων ολοκληρώθηκαν  την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, και κάλυψαν όλο τον καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων(Δ.Ε. Θήβας, Δ.Ε. Βαγίων, Δ.Ε. Θίσβης και Δ.Ε. Πλαταιών).

Ο Δήμαρχος Θηβαίων,  Γιώργος Αναστασίου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  Ανδρέα Χατζησταμάτη, και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιώργο Παπασπύρου, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο κατά τη διάρκεια της διανομής των τροφίμων.

Οι ωφελούμενοι παρέλαβαν βασικά τρόφιμα(ζυμαρικά, ζάχαρη, καφέ), νωπά προϊόντα(κρέας, τυροκομικά) και προϊόντα προσωπικής υγιεινής(αφρόλουτρα και σαμπουάν). Από το γιορτινό καλάθι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, απαραίτητη γιορτινή πινελιά για την ημέρα της Ανάστασης. Η προσφορά τροφίμων και άλλων προϊόντων αποτελεί μια έμπρακτη δράση αγάπης σε οικογένειες που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Οι δράσεις του Δήμου Θηβαίων και του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποτελούν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και προσφοράς προς όλους τους ανθρώπους που συνεχίζουν να  βιώνουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας του Covid-19.

Εταιρείες, σχολεία, σύλλογοι και δεκάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο Δήμος και φρόντισαν να γεμίσουν τα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα

*Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166

23.4.2022