Δήμος Ιλίου : Ο απολογισμός έργου του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας του Δήμου

Δήμος Ιλίου

Με 1600 συνεδρίες και περισσότερους από 200 ωφελούμενους ολοκληρώθηκε η περίοδος για το έργο «Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας και την Παροχή Υπηρεσιών Ανοιχτής Ειδικής Φροντίδας στη Δυτική Αθήνα (Διαδημοτικά Κοινωνικά Δίκτυα “ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ” και “ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”)» του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας του Δήμου Ιλίου.

Ο απολογισμός του έργου, αλλά και η δράση του Δικτύου παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση με τίτλο «Μένουμε Μαζί» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, από τον πρόεδρο της «ΔΗΜΗΤΡΑ» Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Νίκο Πιτσούλη και μέλη του Δικτύου.

«Σε καιρούς οξυμένων προκλήσεων, η κοινωνική αλληλεγγύη είναι το πιο ισχυρό μας αντίδοτο. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στη λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας, προκειμένου να ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας και τον μηχανισμό του Δήμου μας για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων της εποχής μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, απευθύνοντας ευχαριστίες στην εντεταλμένη σύμβουλο Ψυχοκοινωνικής Προστασίας Παροχών και Υγείας Ευλαλία Γκιώνη, και στα υπηρεσιακά στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν διαχρονικά, ώστε κανείς πολίτης να μην είναι, αλλά και να μην αισθάνεται μόνος

29.11.2023