Δήμος Ιωαννινών : Δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για την οικιακή κομποστοποίηση

Ο δήμος Ιωαννινών πραγματοποιεί τρεις δράσεις ενημέρωση  και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την οικιακή κομποστοποίηση με περίπτερο ενημέρωσης (stand) όπου όσοι πολίτες επιθυμούν να προμηθευτούν οικιακό κομποστοποιητή θα υπογράφουν την σχετική υπεύθυνη δήλωση και θα ενημερώνονται για τις ώρες και ημέρες που μπορούν να περάσουν από το εργοτάξιο ώστε να παραλάβουν τον κομποστοποιητή.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των πολιτών αλλά και με στόχο την προσέλκυση τους στο περίπτερο, θα διανέμονται σακουλάκια με compost για χρήση σε φυτά κλπ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις θα λάβουν χώρα ως εξής:

  1. Στην πλατεία Κατσικά το Σάββατο 20/04 και ώρα 10.00 -.14.00 με στόχο την ενημέρωση των μόνιμων κατοίκων της περιοχής.
  2. Στην πλατεία Μαβίλη το Σάββατο 20/04 και ώρα 17.00 – 21.00 για την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων δημοτών καθώς είναι ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο από κατοίκους όλων των περιοχών.
  3. Στην πλατεία Χατζή την Τρίτη 23/04 και ώρα 09.30-13.30 για την ενημέρωση των κατοίκων οι οποίοι θα επισκεφτούν την πλατεία λόγω λαϊκής αγοράς εκείνη την ημέρα.

19.4.2024