Δήμος Ιωαννιτών : Με πικνίκ στο Πάρκο Λιθαρίτσια γιορτάζει ο Δήμος τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Ημέρα γιορτής για τη λήξη της σχολικής χρονιάς,  διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών στο πιο κεντρικό πάρκο της πόλης τα Λιθαρίτσια, το ερχόμενο Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 11:00 το πρωί, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

«Ετοιμάστε τα καλαθάκια και τις κουβερτούλες σας κι ελάτε μαζί με τα πιτσιρίκια σας στο Πάρκο Λιθαρίτσια για ένα πικνίκ!», αναφέρει στο κάλεσμά του.

Παράλληλα, και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων θα λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και τους συνοδούς τους από τις 11:00 έως τις 15:00 συμβάλλοντας στην ανάδειξη του δίπτυχου «Περιβάλλον – Πολιτισμός», ως εξέχοντα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τόπου.

«Υποδεχόμαστε τους μικρούς κι εξίσου σημαντικούς γιαννιώτες, για να απολαύσουν το Πάρκο με ελεύθερο παιχνίδι αλλά και με οργανωμένες δραστηριότητες από το Εικαστικό εργαστήρι του Δήμου και το ΚΔΑΠ Ρόδα, με Face painting, αθλητικές δραστηριότητες και με μουσική από την Μπαντίνα του Δήμου. Γιατί οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους μας», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ιωαννιτών, πόλη – πιλότος της Ευρωπαϊκής Αποστολής για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις.

14.6.2024