Δήμος Ιωαννιτών : Σχεδιάζουμε μαζί για το ποδήλατο

Δήμος Ιωαννιτών 

Σημαντικές πρωτοβουλίες για το ποδήλατο θα λάβει ο Δήμος Ιωαννιτών, διότι, όπως τονίζει, αποτελεί πυλώνα για να επικρατήσουν συνθήκες βιώσιμης κινητικότητας, στην πόλη.

“Η συμμετοχή των πολιτών στην διαδικασία ενσωμάτωσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα της πόλης των Ιωαννίνων ,είναι πολύ σημαντική και θα συμβάλει στο να δημιουργηθούν κατάλληλες υποδομές και συνθήκες, ώστε να μπορούμε να κάνουμε ποδήλατο, με ασφάλεια”,  αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλεί τους πολίτες της περιοχής, να αφιερώσουν 5 λεπτά από τον χρόνο τους  για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο (εδώ ο σύνδεσμος: https://bit.ly/3TXdFbh) που αναζητά τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις επιθυμίες/προτάσεις των πολιτών που κάνουν ποδήλατο αλλά και των πολιτών που επιθυμούν να κάνουν.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν από το Δήμο Ιωαννιτών για την καλύτερη ενσωμάτωση του ποδηλάτου στην πόλη.

Η συμμετοχική διαδικασία για την ενσωμάτωση του ποδηλάτου στην πόλη -καταλήγει- είναι σε εξέλιξη και απευθύνει πρόσκληση σε  όλες και όλους την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημ. Χατζής” (Παλαιά Σφαγεία) όπου θα γίνει το 2ο συμμετοχικό εργαστήρι για το ποδήλατο.

11.9.2022