Δήμος Ιωαννιτών: Stand για τα κατοικίδια απέναντι από το ΚΕΠ

Δήμος Ιωαννιτών

Το πρώτο stand  για την ασφαλή παραμονή των κατοικιδίων των πολιτών κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους με τις υπηρεσίες του δήμου τοποθέτησε ο δήμος Ιωαννιτών στον πεζόδρομο πίσω από το δημαρχείο (απέναντι από τα ΚΕΠ).

Ο δήμος ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών πολιτών έχει προβλέψει να τοποθετηθούν ανάλογα stand σε άλλα τρία σημεία όπου είναι συχνές οι συναλλαγές των πολιτών με τράπεζες και άλλες υπηρεσίες.

“Είναι μια κατασκευή που διευκολύνει τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς να κάνουν τις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του δήμου και όχι μόνο, παράλληλα με τη βόλτα του ζώου τους” δήλωσε ο αντιδήμαρχος για τη διαχείριση του κυνοκομείου κ. Νίκος Τσόλης, επισημαίνοντας ότι ο δήμος Ιωαννιτών είναι φιλικός με τα ζώα και το έχει αποδείξει με πολλές δράσεις.

Προανήγγειλε ότι τον ερχόμενο μήνα θα συνεχιστούν οι επισκέψεις των κτηνιάτρων του δήμου που είχαν ξεκινήσει πέρυσι σε δημοτικά σχολεία της πόλης ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους μαθητές να μάθουν για την ευζωία και την σωστή συμπεριφορά προς τα αδέσποτα ζώα .

28.1.2023