Δήμος Καστοριάς : Παραδίδεται στο κοινό έως το τέλος Μαΐου το Θέατρο του Βουνού

Δήμος Καστοριάς

Ανανεωμένο θα παραδοθεί από τις αρχές Ιουνίου στο κοινό της Καστοριάς το Θέατρο του Βουνού, όπου ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις, που ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την ανακατασκευή του δαπέδου της σκηνής, την αισθητική βελτίωση των κερκίδων, χρωματισμούς, την πλακόστρωση, καθώς και την ανακαίνιση στα καμαρίνια και στις τουαλέτες του Θεάτρου, διαχρονικό αίτημα των καλλιτεχνών που επιλέγουν το Θέατρο Βουνού για την παρουσίαση παραστάσεων, συναυλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Μείζονος σημασίας για την εξυπηρέτηση των θεατών, όπως προσθέτει ο Δήμος Καστοριάς, είναι η κατασκευή ολοκαίνουριων δικτύων φωτισμού στον χώρο του θεάτρου και κατά μήκος της διαδρομής προς/από το πάρκινγκ

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε σε λίγες εβδομάδες, στους πολίτες της Καστοριάς, την ανανεωμένη εικόνα του αγαπημένου μας Θεάτρου Βουνού. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται λύνουν προβλήματα τα οποία δυσκόλευαν την πραγματοποίηση πολιτιστικών δρώμενων στον χώρο. Από φέτος το Καλοκαίρι, όμως, μπορούμε να μιλάμε για μία νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία, τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους θεατές, σε ένα από τα ομορφότερα, όπως συχνά έχει χαρακτηριστεί, ανοιχτά θέατρα της χώρας μας», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την επίσκεψή του στον χώρο των εργασιών.

24.4.2023