Δήμος Κατερίνης: Πρωτοβουλία φροντίδας για αδέσποτα & δεσποζόμενα ζώα

Δήμος Κατερίνης

Πρωτοβουλία φροντίδας για αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα αναλαμβάνει ο Δήμος Κατερίνης/αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης– Τμήμα Προστασίας Ζώων, με στόχο όπως επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Θωμάς Αναστασιάδης «να φτάσουμε σύντομα στον στόχο που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος, για έναν Δήμο Κατερίνης χωρίς άστεγα, κακοποιημένα και φυλακισμένα ζώα».

Ο στόχος για την προστασία και την ευζωία τόσο των αδέσποτων όσο και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς είναι κοινός με τους δημότες και καθιστά την προσπάθεια συλλογική. Κατά συνέπεια στην πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης μπορεί κάθε δημότης να συμβάλλει ενεργά.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Γνωρίζεις; Μίλα! Γραμμή ανώνυμης καταγγελίας

Γνωρίζεις κάποιο ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ ζώο που κακοποιείται; Που είναι μόνιμα δεμένο; Που ζευγαρώνει ή γεννάει δημιουργώντας έτσι αδέσποτα ζώα που μετά καλούμαστε να διαχειριστούμε;
Γνωρίζεις; Μίλα! Μεταμόρφωσε τη ζωή τους. Επικοινώνησε με την ανώνυμη γραμμή καταγγελίας: 23510 31000.

Που αναφέρονται τα αιτήματα σε σχέση με τα αδέσποτα

Είδες κάποιο τραυματισμένο ή άρρωστο ΑΔΕΣΠΟΤΟ ζώο που δεν έχει στειρωθεί;

Επικοινώνησε με τις γραμμές βοήθειας άστεγων ζώων: 23513 50545 & 23513 50526. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Aν δεν μπορείς να υιοθετήσεις ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ. Αν δεν μπορείς να φιλοξενήσεις ΒΟΗΘΗΣΕ. Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.

16.1.2024