Δήμος Κατερίνης : Σύσκεψη για τον σχεδιασμό πολιτικής προστασίας στον Δήμο Κατερίνης

Δήμος Κατερίνης

Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Κατερίνης, με  έμφαση στην πρόληψη, καθώς και η χρήση όλων των εργαλείων που θα δώσουν την δυνατότητα στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και αρχές να δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε φυσική απειλή, συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στο δημαρχείο.

«Προέχει για μας η προστασία και ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό και η εποικοδομητική συνεργασία όλων μας είναι καθοριστική σε επίπεδο πρόληψης και αντιμετώπισης κάθε έκτακτου φαινομένου», τόνισε στη σύσκεψη ο δήμαρχος Κατερίνης Ιωάννης Ντούμος, οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα θέματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης: ο Διευθυντής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γεώργιος Κουκουσέλας,  ο Διοικητής Τροχαίας Κατερίνης, Γεώργιος Πουτουρίδης, ο διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, Βασίλης Τσάκας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Πιερίας, Παναγιώτης Πατσιαλής, ο Ιωάννης Χαριτάκης, ως εκπρόσωπος του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, Χαράλαμπος Φωκαΐδης,  η προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου, Μαρία – Ζωή Αντωνακοπούλου, στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και των εμπλεκομένων αρχών – φορέων, κ.α.

15.1.2024