Δήμος Κατερίνης : Το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο, στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης

Δήμος Κατερίνης

Το πρώτο ολοκληρωμένο υπαίθριο γυμναστήριο, αποκτά ο Δήμος Κατερίνης, κατόπιν δωρεάς της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ).

Η ΔΕΔΑ ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα που διατύπωσε ο Δήμος Κατερίνης,  και ήδη τοποθετήθηκαν στο δημοτικό πάρκο, όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, τα οποία έχουν προδιαγραφές αντοχής παντός καιρού, καλύπτουν όλα τα διεθνή στάνταρ και πρότυπα ασφαλείας, ενώ διαθέτουν ειδικές οδηγίες χρήσης.

Η ΔΕΔΑ, όπως επισημαίνει ο Δήμος Κατερίνης, μερίμνησε επίσης, για την κατασκευή ξύλινης περίφραξης και μετά την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα και λαμπτήρων φωτισμού, το υπαίθριο γυμναστήριο θα είναι δωρεάν και ελεύθερο προς χρήση από όλους τους δημότες.

«Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι, η δημιουργία του οποίου συναντά και τις δικές μας προτεραιότητες  για ιδανικές συνθήκες και λειτουργικούς χώρους άθλησης για τους συνδημότες μας. Η ΔΕΔΑ με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης, «προσφέρει χαμόγελα» και αναβαθμίζει την καθημερινότητα των δημοτών όλων των ηλικιών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της πόλης Κ. Κουκοδήμος.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Κατερίνης, προαναγγέλει επίσης ότι, στο πάρκο των Ευαγγελικών, καθώς και στο πίσω μέρος του γηπέδου του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου(στο χώρο για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων και για τους περιπατητές), προγραμματίστηκε και θα δημιουργηθεί από τον Δήμο Κατερίνης, υπαίθριο γυμναστήριο με αθλητικά όργανα.

15.5.2022