Δήμος Κιλκίς: Όλοι μαζί για ένα Σχολείο χωρίς στερεότυπα

Δήμος Κιλκίς

Στην προώθηση της έμφυλης ισότητας στο χώρο της εκπαίδευσης αποσκοπεί η εκδήλωση λόγου – δημόσιας συζήτησης που προκαλεί ο Δήμος Κιλκίς με θέμα ‘’Όλοι μαζί για ένα Σχολείο χωρίς στερεότυπα’’ την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Τρεις επιστήμονες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς θα επιχειρήσουν την ανάλυση καλών πρακτικών που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ρωγμές σε παγιωμένες ανισότητες.

Εισηγήσεις θα αναπτύξουν:

-η  Αντωνία  Παπαδοπούλου, κοινωνική λειτουργός, Msc  – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας  – ‘’Πέρα από τα έμφυλα στερεότυπα’’

-η Βασιλική Μπογιατζάκη, ψυχολόγος  Msc  και κοινωνική λειτουργός – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων – ‘’Σχολείο και διαδικτυακή βία’’

-η Έλλη Φρεγγίδου, ψυχολόγος Msc, ψυχοθεραπεύτρια  – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας  – ‘’Ένας χρόνος μετά το ελληνικό metoo – προοπτική και καθήλωση’’.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι ανοιχτή για το κοινό.

1.5.2022

Τελευταία Άρθρα