Δήμος Κοζάνης : Σε στάδιο δημοπράτησης το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου

Δήμος Κοζάνης

Στην τελική ευθεία για δημοπράτηση βρίσκεται η αναβάθμιση και ανάδειξη του ανοιχτού κέντρου εμπορίου (Open Mall) στο Δήμο Κοζάνης, που στοχεύει στην ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Ο Δήμος Κοζάνης έπειτα από την έγκριση διακήρυξης που έλαβε, προχώρησε σε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης σε συνεργασία με τον οποίο υλοποιείται το συγκεκριμένο έργο, όπου επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα των δύο πλευρών, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Θανάση Δραγατσίκα, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Κοζάνης και συνεργατών του Εμπορικού Συλλόγου, τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Κοζάνης στη συνάντηση, οι δύο πλευρές ομοφώνησαν σχετικά με την έναρξη του επόμενου σταδίου της διαδικασίας, το οποίο είναι το στάδιο δημοπράτησης του έργου, καθώς επαληθεύτηκε η ετοιμότητα όλων των πλευρών.

Παράλληλα προσθέτει ότι, στο έργο περιλαμβάνονται φυτεύσεις, παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια και οδοστρώματα της περιοχής ανάπλασης, καθώς και παρεμβάσεις στις όψεις των καταστημάτων της ίδιας περιοχής.

16.4.2023