Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου : Παρεμβάσεις αναβάθμισης σε πέντε ακόμη σχολεία του Δήμου

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι παρεμβάσεις αναβάθμισης στις σχολικές μονάδες, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και στο 19ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από ίδιους πόρους και οι οποίες διεκπεραιώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης.

Παράλληλα, στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο 9ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου καθώς και στο 3ο Ειδικό σχολείο, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες. Στα συγκεκριμένα σχολεία τα έργα πραγματοποιούνται με πόρους από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

«Στόχος είναι τα σχολεία μας να γίνουν φιλόξενα και ευχάριστα για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε ακατάπαυστα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, καλύπτοντας ανά πάσα στιγμή κάθε ανάγκη που προκύπτει», επανέλαβε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός

29.7.1022