Δήμος Λαρισαίων : Έως 15 Μαΐου οι αιτήσεις συμμετοχής στο Φεστιβάλ Πηνειού

Παρατείνεται έως και τις 15 Μαΐου η υποβολή των αιτήσεων για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Πηνειού που διοργανώνει ο δήμος Λαρισαίων.

Το Φεστιβάλ Πηνειού 2024 θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, ώστε να συμπεριληφθεί η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα Φεστιβάλ, που έχει ως  βασικό χαρακτηριστικό τη διαδραστικότητα, επιδιώκει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά, να ανακαλύψουν βιωματικά όλες τις τέχνες, να διασκεδάσουν ουσιαστικά, να νιώσουν το Φεστιβάλ δική τους υπόθεση.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, καλεί όλους τους φορείς – πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς, καθώς και μεμονωμένους καλλιτέχνες, να καταθέσουν ανάλογες προτάσεις. Κάθε δρώμενο πρέπει να συνιστά μια πρόταση που θα προάγει την αισθητική και πνευματική ανάπτυξη και θα δημιουργεί πολιτιστικό προϊόν.

Επίσης, προτάσεις μπορούν να καταθέσουν και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί του Φεστιβάλ (http://www.festivalpineiou.gr/xorigia/).

Εθελοντές

Οι εθελοντές  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή https://www.festivalpineiou.gr/ethelontismos/ .

Περισσότερες πληροφορίες: Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Μύλος του Παππά, κεντρικό κτήριο, τηλέφωνο: 2410614449, url: www.festivalpineiou.gr , e-mail: adhm6@larissa.gov.gr

11.5.2024

Τελευταία Άρθρα