Δήμος Μετεώρων : Με πολιτιστικό ημερολόγιο εκδηλώσεων εμπλουτίζεται το site του Δήμου

Δήμος Μετεώρων

Μια καινοτόμο υπηρεσία στον διαδικτυακό του τόπο, εισάγει ο Δήμος Μετεώρων, προσφέροντας στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, τη δυνατότητα να καταχωρούν και να προβάλλουν τις εκδηλώσεις τους με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν τις προγραμματισμένες τους εκδηλώσεις στο Site του Δήμου. Μετά την υποβολή, οι καταχωρημένες εκδηλώσεις υπόκεινται σε έγκριση πριν εμφανιστούν δημόσια.

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των πολιτιστικών οργανώσεων, του Δήμου και των κατοίκων, παρέχοντας ένα κεντρικό σημείο πληροφόρησης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής.

“Με τη δυνατότητα αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας, οι δημότες και οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην περιοχή. Αυτό προωθεί την κοινωνική συμμετοχή και συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας. Αυτή η νέα πρωτοβουλία αποτελεί μια σημαντική επέκταση της ψηφιακής παρουσίας του Δήμου μας και συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός δυναμικού πολιτιστικού περιβάλλοντος”, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται ότι, η ιστοσελίδα του Δήμου Μετεώρων αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την προώθηση των τοπικών εκδηλώσεων και τη δημιουργία ενός ενεργού και συνδεδεμένου πολιτιστικού κοινού.

20.12.2023