Δήμος Μυτιλήνης : Ο Δήμος στηρίζει τον Ιρανό μαθητή Κουρό, που αρίστευσε

Δήμος Μυτιλήνης

Συνάντηση με τον αριστούχο Ιρανό μαθητή Κουρό Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί είχε ο δήμαρχος Μυτιλήνης στο Παλαιό Δημαρχείο.  Ο δήμαρχος τον συνεχάρη που αρίστευσε στις Πανελλαδικές με  18,25 και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα  που αντιμετώπισε από την πατρίδα του στην Ελλάδα.

Ο Κουρό έφτασε στη Μυτιλήνη τρία χρόνια πριν μέσα σε μία βάρκα μαζί με τους γονείς του και παρά τις δυσκολίες μπόρεσε και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που του παρουσιάστηκαν βγαίνοντας δεύτερος στην θετική κατεύθυνση στο σχολείο του.

«Αφού αντιμετώπισες με επιτυχία τα κύματα του Αιγαίου συνεχίζεις να  αντιμετωπίζεις με επιτυχία τα κύματα της νέας σου ζωής», τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο δήμαρχος Μυτιλήνης. Η μετριοφροσύνη και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη μεγάλη σου αυτή επιτυχία, δείχνουν στοιχεία μιας σωστής ανατροφής από τους γονείς σου” του τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο δήμαρχος Μυτιλήνης.

Ο κ. Κυτέλης δεσμεύτηκε ότι ο δήμος Μυτιλήνης θα σταθεί δίπλα του αρωγός, θα μεσολαβήσει για την εξασφάλιση στέγης, ενώ μέσω του Ιδρύματος ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ θα δοθεί οικονομικό βοήθημα / υποτροφία στον Κουρό καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του.