Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη: Δημόσια διαβούλευση για το Νέο Κανονισμό Λειτουργίας του Άλσους Αγ. Φιλίππου (Δεξαμενής)

Δημόσια διαβούλευση για το Νέο Κανονισμό Λειτουργίας του Άλσους Αγ. Φιλίππου(Δεξαμενής) στο λόφο Σελεπίτσαρι, ξεκινά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουλίου με στόχο τη διαμόρφωση ενός κανονισμού που θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και την προστασία του άλσους ενώ παράλληλα θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών.

Οι προτάσεις και τα σχόλια μπορούν να υποβληθούν μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου https://nikaia-rentis.gov.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc/ ή αποστέλλοντας σχετικό   email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση tmima_politikis_prostasias@nikaia-rentis.gov.gr .

«Η διαφύλαξη και η βελτίωση των δημόσιων χώρων είναι προτεραιότητά μας. Το Άλσος του Αγ. Φιλίππου αποτελεί ένα σημαντικό πνεύμονα πρασίνου για την πόλη μας αλλά και για την ευρύτερη περιφέρεια της Β’ Πειραιά. Σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αφροδίτη Μάλαμα και τη συνδρομή των Διευθύνσεων Καθαριότητας , Πρασίνου και Περιβάλλοντος ,επεξεργαστήκαμε ένα σχέδιο κανονισμού λειτουργίας του άλσους με στόχο την αναβάθμιση και την προστασία του. Οι δημότες καλούνται να συμμετέχουν ενεργά στη δημόσια διαβούλευση, καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους γιατί μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους», σημειώνει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης.

3.7.2024