Δήμος Ορεστιάδας : Καρναβαλική παρέλαση στο πλαίσιο «Τσικνομπουρμπούλης 2024».

Δήμος Ορεστιάδας

Ο Δήμος Ορεστιάδας διοργανώνει την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, καρναβαλική παρέλαση στο πλαίσιο της αποκριάτικης εκδήλωσης: «Τσικνομπουρμπούλης 2024».
Η παρέλαση καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 18:00 από το ύψος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας (Ευγενίδειο) με κατεύθυνση προς την πλατεία. Ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ παρέα με τον γνωστό σε όλους Τσικνομπουρμπούλη θα ανοίξουν την παρέλαση και στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν τα γκρουπ των συμμετεχόντων, οι οποίοι ντυμένοι με τις πιο πρωτότυπες, δημιουργικές και ξεχωριστές στολές τους θα μεταδώσουν σε όλους τον ρυθμό του καρναβαλιού με τρελό κέφι, ξέφρενο χορό και αστείρευτη διασκέδαση.

Όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση, θα είναι υποψήφιες στον διαγωνισμό για τα παρακάτω βραβεία:
• Βραβείο «Καλύτερης Αποκριάτικης Στολής»,
• Βραβείο «Πολυπληθέστερου group»
• Βραβείο «Καλύτερου Άρματος», για όσες ομάδες θα συνοδεύονται από κάποιο άρμα.
Στο τέλος της καρναβαλικής παρέλασης θα απολαύσουμε ένα φαντασμαγορικό Fire-show με ζογκλερικά από απίθανους ζογκλέρ ενώ αμέσως μετά στη σκηνή θα ανέβει η ταλαντούχα ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Lila (Λίλα Τριάντη), έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της.
Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος θα υποδέχεται τα καρναβαλικά τμήματα στην είσοδο της κεντρικής πλατείας με το δικό του ξεχωριστό και ανεπανάληπτο τρόπο.
Στην Καρναβαλική Παρέλαση συμμετέχουν ως οργανωμένα group: Σύλλογοι, Σωματεία, Πολιτιστικοί Φορείς, Σχολεία ή μεμονωμένα τμήματα σχολείων, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Φοιτητών, Καταστήματα ή πρωτοβουλίες πολιτών, κ.α.
Η ώρα συγκέντρωσης των καρναβαλικών τμημάτων στο σημείο εκκίνησης (6ο Δημοτικό Σχολείο – Ευγενίδειο) είναι στις 17:00.
19.2.2024

Τελευταία Άρθρα