Δήμος Παλαιού Φαλήρου : Σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο για τα μέλη των ΚΑΠΗ δημιούργησε ο Δήμος

Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Στην δημιουργία ενός νέου τμήματος σύγχρονου φυσικοθεραπευτηρίου προχώρησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φυσικοθεραπείας στα μέλη των ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας για την Τρίτη ηλικία.

Ο χώρος του φυσικοθεραπευτηρίου δημιουργήθηκε στο 1ο ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου στην οδό Πανδρόσου 43. Εξοπλίστηκε με δαπάνες του Δήμου, με μία σειρά από νέα σύγχρονα όργανα και μηχανήματα φυσιοθεραπείας, επανδρώθηκε με φυσιοθεραπευτή και ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του.

Τον συγκεκριμένο χώρο μπορούν να επισκέπτονται προκειμένου να εκτελούν τις θεραπείες τους τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό την προϋπόθεση ότι είναι κάτοχοι παραπεμπτικού από ιατρό ορθοπεδικό για την όποια θεραπεία.

Το Φυσικοθεραπευτήριο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 210 9834136 καθημερινά από 08:00-14:00.

«Με το νέο σύγχρονο εξοπλισμό που παραλάβαμε, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο τμήμα Φυσικοθεραπευτηρίου που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για τα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ της Πόλης μας. Προσθέσαμε άλλη μια κοινωνική υπηρεσία προς όφελος των συμπολιτών μας και των μελών των ΚΑΠΗ. Ασκούμε κοινωνική πολιτική με έμπρακτα έργα και δράσεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Την ευθύνη για την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αρκουμάνης.

4.10.2023