Δήμος Παλλήνης : Νέες επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου

Δήμος Παλλήνης 

Προχωρούν οι επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου του Δήμου Παλλήνης, που συμφωνήθηκαν μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, υπό τον Δήμαρχο, Θανάση Ζούτσο, και της Διοίκησης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ).

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Παλλήνης, επιπλέον, 2,6 χλμ. αγωγών, θα κατασκευαστούν τις επόμενες εβδομάδες στους εξής, δεκαεννέα (19) δρόμους του Γέρακα: Δερβενακίων, Πετρόμπεη, Σουλίου, Μαυρογένους, Αλαμάνας, Βελεστίνου, Σαχίνη, Καλαβρύτων, Μεσολογγίου, Ιπποκράτους, Κνωσσού, Στρ. Μακρυγιάννη, Γαργηττού, Σάμης, Δωδεκανήσου, Χίου, Τήνου, Ρόδου και Ρω.

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί το δίκτυο φυσικού αερίου του Δήμου Παλλήνης, σε μήκος περίπου 50 χλμ., και καλύπτεται πλήρως, το «παλαιό κέντρο» της Δ.Ε. Παλλήνης καθώς επίσης, το κέντρο και πολλές γειτονιές της Δ.Ε. Γέρακα.

Τα έργα ξεκίνησαν το 2018 και η ως τώρα πρόοδος των επεκτάσεων, καθιστούν τον Δήμο Παλλήνης ως έναν από τους Δήμους με την πιο ταχεία ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου. Οι επεκτάσεις θα συνεχιστούν αδιάκοπα, με στόχο την πλήρη κάλυψη του Δήμου Παλλήνης.

26.3.2022