Δήμος Παπάγου – Χολαργού : CITIFY-Papagou-Cholargos Smart City

Τη δυνατότητα να γίνουν αρωγοί στον εντοπισμό προβλημάτων της πόλης, και τη γρήγορη επίλυσή τους, έχουν οι πολίτες Παπάγου-Χολαργού με την εφαρμογή «Έξυπνης Πόλης» CITIFY.

Μάλιστα όπως αναφέρει εμφατικά ο Δήμος εκατοντάδες δημότες αξιοποιούν ήδη, τις δυνατότητες της «CITIFY – Papagou – Cholargos Smart City», η οποία αποτελεί εφαρμογή άμεσης αλληλεπίδρασης Δήμου και Κοινωνίας.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δημιουργώντας την mobile και web εφαρμογή CITIFY που επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν στον δήμο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους, παρεμβαίνει άμεσα προς αποκατάσταση τους.

Η εφαρμογή «CITIFY – Papagou – Cholargos Smart City»  είναι ένα σύστημα άμεσης καταγραφής των προβλημάτων σε κάθε γειτονιά της πόλης και ο στόχος της είναι να δώσει τη δυνατότητα στον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην επίλυσή τους και τις υπηρεσίες του Δήμου να παρεμβαίνουν άμεσα.

Σύντομη περιγραφή της εφαρμογής https://www.citifyapp.com/

Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (www.dpapxol.gov.gr) ή κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο, ο πολίτης συνδέεται και αποκτάει πρόσβαση στο σύστημα. Μόλις αυτό επιτευχθεί ο πολίτης μπορεί να αναρτά στο σύστημα σχόλια, κριτικές και φωτογραφίες που κρίνει πως φανερώνουν κάποιο πρόβλημα στη απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης.

«Η κοινωνία Παπάγου – Χολαργού σφύζει από ενεργούς πολίτες που νοιάζονται για την πόλη τους. Με την εφαρμογή CITIFY όλοι γίνονται αρωγοί στον εντοπισμό προβλημάτων της πόλης μας, με αποτέλεσμα την γρήγορη επίλυση τους», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Αποστολόπουλος και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω πως μαζί με πολίτες μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας ακόμη καλύτερη αλλά και να διευκολύνουμε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά στο πεδίο. Οι εκατοντάδες δημότες που έχουν ήδη αξιοποιήσει την εφαρμογή, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά, συμβάλλουν στην διαμόρφωση της καθημερινότητας της πόλης μας».

21.3.2024