Δήμος Πατρέων: Ενημέρωση δημοτών και επισκεπτών για τη λειτουργία της πόλης το τριήμερο του καρναβαλιού

Δήμος Πατρέων

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών στην Πάτρα για το Καρναβάλι μας, η δημοτική αρχή της Πάτρας παρακαλεί θερμά και προτρέπει τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες, να αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, την χρήση του αυτοκινήτου –και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης – δεδομένου ότι θα είναι σε εξέλιξη διάφορες προγραμματισμένες εκδηλώσεις ξεκινώντας από Παρασκευή απόγευμα, συνεχίζοντας Σάββατο με τη νυχτερινή ποδαράτη και ολοκληρώνοντας την Κυριακή με τη μεγάλη παρέλαση και την τελετή λήξης.

(Πληροφορίες στο σύνδεσμο: https://gissrvweb.geopatras.gr/gispatras/apps/webappviewer/index.html?id=f7d10941aaaa46c6805865e76de31ebb )

Αν υπάρχει ανάγκη για χρήση του αυτοκινήτου, παρακαλούνται οι οδηγοί να σταθμεύουν μακριά από το κέντρο και σε καμία περίπτωση να μην διπλοπαρκάρουν και προκαλούν κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη, ώστε να διευκολυνθεί και η τροποποιημένη διέλευση των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ. (Πληροφορίες στο σύνδεσμο: https://www.astikopatras.gr/  )

Για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και δημοτών, ο δήμος υπενθυμίζει ότι λειτουργούν δωρεάν χώροι στάθμευσης, στην Ακτή Δυμαίων (παρκινγκ Καλεντζιώτη – https://goo.gl/maps/WeuefyFj5MmbPfbYA ), στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (στο παλαιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ – https://goo.gl/maps/FrPCJ1vPLeFjaQxV8 ), όπου οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματά τους.

Τέλος ενημερώνει ότι το ΚΕΠ στο λιμάνι της Πάτρας δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 25/02/2023 και το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί την Παρασκευή 24/02/2023 από τις 8:00- 19:30.

«Μπορούμε να διασφαλίσουμε όλοι μαζί, αυτό το τριήμερο, να είναι τριήμερο χαράς για την πόλη μας. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Διευκολύνουμε ο ένας τον άλλο.

Η φιλόξενη Πάτρα μας, υποδέχεται τους φιλοξενούμενους της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της» τονίζει η δημοτική αρχή.

24.2.2023