Δήμος Πατρέων: Κινητοποίηση ενάντια στις δυσβάστακτες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος

Δήμος Πατρέων

Η δημοτική αρχή της Πάτρας, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο, διοργανώνουν την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 9:00 π.μ., στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, μαζική κινητοποίηση, κατά των αυξήσεων που εξανεμίζουν το εισόδημ των πολιτών. Επιπλέον, για την οργάνωση της κινητοποίησης, καλούν σε σύσκεψη φορέων, την Τρίτη 1 Μαρτίου, στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο.

Ο δήμος Πατρέων καλεί όλα τα εργατικά σωματεία, τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους συλλόγους των γειτονιών, να πάρουν μέρος, τόσο στη σύσκεψη όσο και στην κινητοποίηση.

«Δεν ανεχόμαστε άλλο το δυσβάστακτο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν ανεχόμαστε να υπάρχουν στην πόλη μας εκατοντάδες σπίτια χωρίς ρεύμα και σε όλα αυτά να προστίθενται οι αυξήσεις στα καύσιμα, στα τρόφιμα, σε όλα τα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Απαιτούμε επανασύνδεση όλων των κομμένων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, να παρθούν μέτρα στήριξης του λαϊκού εισοδήματος και να παρθούν πίσω όλες οι αυξήσεις στη ΔΕΗ» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πατρέων.

1,3.2022