Δήμος Πατρέων : Τρόφιμα και εορταστικό γεύμα από τον ΚΟΔΗΠ

Δήμος Πατρέων

Στην Πάτρα, συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και συσσιτίου, και αυτές τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, από τον Δήμο και τον Κοινωνικό του Οργανισμό, (ΚΟΔΗΠ), στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεών τους για την στήριξη των λαϊκών οικογενειών, που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, η διανομή τροφίμων σε 900 οικογένειες (περίπου 2.500 πολίτες ), ενώ το Μ. Σάββατο, θα γίνει και η διανομή γεύματος σε 200 πολίτες, που θα περιλαμβάνει τα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά του Πάσχα.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η φιλοξενία αστέγων στο Υπνωτήριο του ΚΟΔΗΠ, που στεγάζεται στο κτίριο της οδού Μπουκαούρη, στους οποίους παρέχονται όλες οι υποστηρικτικές υπηρεσίες, για την καλύτερη διαβίωσή τους.

Οι πόροι για τα τρόφιμα, που χρησιμοποιούνται στις δράσεις για την στήριξη των πολιτών, προέρχονται κυρίως από το ταμείο του Δήμου αλλά και από προσφορές συνανθρώπων μας, φορέων, οργανισμών και συλλόγων.

Ο Δήμος και ο ΚΟΔΗΠ, ευχαριστούν τους εργαζόμενους των δομών, που με συνέπεια παρέχουν τις υπηρεσίες τους για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας και αυτές τις γιορτινές ημέρες.

23.4.2022