Δήμος Πειραιά : Καθαρισμός της παραλίας Φρεαττύδας από τον Δήμο

Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας Φρεαττύδας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας.

Οι υπηρεσίες Συνεργείων και Πρασίνου του Δήμου απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες  από την παραλία και προχώρησαν σε παρεμβάσεις καλλωπισμού του πρασίνου,  καθώς και  σε  εργασίες αισθητικής αναβάθμισης του  περιβάλλοντα χώρου.

«Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε, για ακόμα μια φορά, σε συντονισμένες εργασίες στην παραλία της Φρεαττύδας, με στόχο την αισθητική της αναβάθμιση. Οι παρεμβάσεις αυτές είχαν στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της παραλίας, ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, όπου θα υποδεχθούμε πολύ κόσμο για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα, αλλά και γενικότερα με αφορμή την έναρξη της ανοιξιάτικης περιόδου», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, και πρόσθεσε ότι:

«Αν και δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός, ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου οι παραλίες της πόλης μας να είναι όμορφες και καθαρές».

Ο κ. Μώραλης κάλεσε τους πολίτες  να διατηρήσουν την παραλία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπογραμμίζοντας ότι, είναι σημαντικό να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον.

19.3.2024

Τελευταία Άρθρα