Δήμος Πειραιά: Νέα δάπεδα σε αύλειους χώρους και εργασίες αναβάθμισης σε Δημοτικά Σχολεία

Εργασίες αναβάθμισης  των αύλειων χώρων στα 14ο, 17ο, 27ο και 43ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά υλοποίησε ο Δήμος Πειραιά, καθώς τοποθέτησε σε αυτούς νέα δάπεδα, προκειμένου να αθλούνται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες οι μαθητές.

Επιπλέον, με μέριμνα της Σχολικής Επιτροπής Α΄ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ανακατασκευάστηκαν τα ασανσέρ στα 27ο, 43ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά, τα οποία πλέον είναι σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα.

Στόχος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πειραιά, είναι η βελτίωση των υποδομών, έτσι ώστε να διαθέτει η πόλη όσο το δυνατόν πιο λειτουργικές  και σύγχρονες σχολικές μονάδες.

«Συνεχίζουμε εντατικά την αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων με την αναμόρφωση προαύλιων χώρων και  με την ανακατασκευή ασανσέρ σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας. Πρόκειται για αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να φοιτούν τα παιδιά σε ένα σύγχρονο και όμορφο σχολικό περιβάλλον, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αθλούνται σε ασφαλείς και κατάλληλες  υποδομές.
Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των σχολείων μας δημιουργώντας, στον βαθμό των αρμοδιοτήτων μας, τις καλύτερες  δυνατές συνθήκες με παρεμβάσεις στα σχολικά μας κτήρια», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επιθεώρησε με αιρετούς και στελέχη του δήμου, τα σχολεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι παρεμβάσεις.

18.6.2024