Δήμος Περιστερίου : Compost και φυτά στους πολίτες που συμμετέχουν στο ρεύμα καφέ κάδων

Δήμος Περιστερίου

Compost (εδαφοβελτιωτικό) και μικρά φυτά, από το δημοτικό φυτώριο, θα μοιράσει στους πολίτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου, στο πλαίσιο της ανταπόδοσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Πρόκειται για μια ακόμα δράση επιβράβευσης του Δήμου Περιστερίου, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, όσοι ενισχύουν το ρεύμα του καφέ κάδου στην πόλη  και να γίνουν μέλη της σημαντικής προσπάθειας ακόμα περισσότεροι, λαμβάνοντας την επιστολή με το ειδικό μαγνητάκι, το φυλλάδιο με τις οδηγίες συλλογής και ένα δείγμα βιοδιασπώμενης σακούλας.

Ραντεβού το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, αρχικά, στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Δερβενακίων στις 9:00 το πρωί και μια ώρα αργότερα, στις 10:00, η ανταπόδοση θα συνεχιστεί στην παιδική χαρά που βρίσκεται επί της Σοφοκλή Βενιζέλου!

«Το πρόγραμμα ανάπτυξης του καφέ κάδου απλώνεται σταδιακά στην πόλη μας και τα παραπάνω σημεία συνάντησης είναι στις γειτονιές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι. Και συνεχίζουμε με γνώμονα μια καλύτερη ποιότητα ζωής», τονίζει η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

1.10.2022