Δήμος Πετρούπολης : Παρέμβαση δημάρχου στον Ο.Α.Σ.Α. για τη βελτίωση του συγκοινωνιακού δικτύου της πόλης

Δήμος Πετρούπολης

Η βελτίωση του συγκοινωνιακού δικτύου της πόλης, βρέθηκε, σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου, με τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας Δημήτρη Αποστολίδη, στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Α.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πετρούπολης, ο δήμαρχος Πετρούπολης,  ζήτησε την ενίσχυση των δρομολογίων των λεωφορείων, ώστε να αποφευχθεί η διαπιστωμένη ταλαιπωρία των δημοτών που καθημερινά χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επισήμανε στον κύριο Αποστολίδη, την ιδιαιτερότητα της Πετρούπολης όντας ”τερματικός” Δήμος υπογραμμίζοντας πως η πλειοψηφία των κατοίκων του είναι εργαζόμενοι με πάγιες ανάγκες καθημερινής μετακίνησης.

Επιπλέον, ο κ. Σίμος, αιτήθηκε την δημιουργία απευθείας γραμμής που να συνδέει την Πετρούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολλών φοιτητών/φοιτητριών που κατοικούν στην πόλη μας. Τέλος, ζήτησε να σχεδιαστεί μία νέα γραμμή που θα συνδέει απευθείας την πόλη, με το μοναδικό νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας, το «Αττικόν».

«Ο  κύριος Αποστολίδης, αναγνώρισε τη σημαντικότητα και την επικαιρότητα των αιτημάτων των κατοίκων, που μετέφερε ο κύριος Σίμος, αναφέροντας όμως, πως η ανταπόκριση και ικανοποίηση των ζητημάτων που τέθηκαν καθίσταται δύσκολη με γνώμονα την έλλειψη οχημάτων καθώς και προσωπικού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με δεδομένο την εκ νέου εξέταση των δυνατοτήτων του Ο.Α.Σ.Α. για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Πετρούπολη», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Πετρούπολης.

29.1.2024