Δήμος Πρέβεζας : Το 2ο Digital Beach Summit 1&2 Σεπτεμβρίου

 Δήμος Πρέβεζας

Τις νέες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν στην post covid εποχή συναντά το 2ο Digital Beach Summit που ανοίγει και φέτος τις πύλες του στην παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας. Το επιτυχημένο Συνέδριο που πραγματοποιείται μοναδικά όχι απλά σε μία παραλία αλλά στην μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης , μία πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας, συνεχίζει και φέτος με εμπλουτισμένη θεματολογία και συζητήσεις για τα μεγάλα θέματα της ψηφιακής εποχής.

Όπως τονίζεται ενόψει της διοργάνωσης: «Οι ψηφιακές ανάγκες γίνονται όλο και περισσότερες. Στο σπίτι, την δουλειά, την κοινωνία, την δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση. Τα πεδία επίσης πολλά: Εκπαίδευση, περιβάλλον, τουρισμός, πράσινη ανάπτυξη, συνδεσιμότητες και δίκτυα, smart cities, ηλεκτροκίνηση και βέβαια σε ένα πλαίσιο που καλείται να ισχυροποιήσει το φιλόδοξο πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 για μία Ελλάδα με καινοτομία και βλέμμα στο μέλλον.

Υπουργοί, στελέχη εξειδικευμένων επιχειρήσεων , ειδικοί αξιωματούχοι της δημόσιας και τοπικής αυτοδιοίκησης επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ψηφιακή μετάβαση συζητούν, δίνουν απαντήσεις και προτείνουν λύσεις για ότι μας απασχολεί».

Το Συνέδριο πραγματοποιείται και φέτος με οργανωτή τον Δήμο Πρέβεζας στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου και είναι ανοιχτό για το κοινό ενώ θα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθούν σε  livestreaming από την ιστοσελίδα https://digitalbeachsummit.com

«Eνα Συνέδριο μοναδικό στο είδος του καθώς διεξάγεται στην υπέροχη αμμουδιά του Μονολιθίου με εκπληκτική θέα στον Αμβρακικό και συνδυάζει green and digital συνθήκες , όπως δηλαδή αρμόζει σε ένα σύγχρονο μέλλον» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το Συνέδριο αγκάλιασαν και φέτος δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς επίσης και της ΚΕΔΕ και του ΕΟΤ.

Το πρόγραμμα του 2ου Digital Beach Summit

1.9.2022