Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη : Ξεκινούν οι συναντήσεις της ομάδας «Διάβασέ μου» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη

Την ομάδα «Διάβασέ μου» συγκροτεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση του λογοτεχνικού ενδιαφέροντος των δημοτών, αλλά και η παρότρυνση να μάθουν περισσότερα για ζητήματα πολιτισμού.

Η ομάδα θα συναντιέται μία φορά την εβδομάδα για μία ώρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα ζωντανεύουν δυνατές ιστορίες, συγκινητικά ή σκωπτικά διηγήματα, συγκλονιστικά ποιήματα ή απλές καθημερινές διηγήσεις.

Οι συναντήσεις θα γίνονται από τις 11.00 μέχρι τις 12:00, στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πανοράματος (Διεύθυνση: Παχατουρίδου 20).

Σε κάθε συνάντηση μια αναγνώστρια/ης θα διαβάζει μεγαλόφωνα μια ιστορία, κάθε φορά και διαφορετική. Θα τη συζητούν  όλοι οι συμμετέχοντες θα μοιράζονται τις σκέψεις τους.

Την  Δευτέρα  23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί  πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση με αναγνώστρια  την Βασιλική Γκουντσίδου.

Την οργάνωση των εκδηλώσεων αυτών, τον καθορισμό του περιεχομένου των συναντήσεων και τον συντονισμό της συμμετοχής των μελών σε αυτήν έχει αναλάβει εθελοντικά η τέως αντιδήμαρχος Δόμνα Λειβαδοπούλου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 2310 332141, ενώ  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

17.1.2023