Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη:«Music Diaries» International Workshop Festival 2022

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Διακεκριμένοι μουσικοί ερμηνευτές διεθνούς εμβέλειας θα παρουσιάσουν το έργο τους με συναυλίες, διαλέξεις, εργαστήρια, master classes, ενώ παράλληλα καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα προβάλουν στο open forum πρωτοποριακές και νέες τάσεις στον χώρο της μουσικής και της έρευνας στο «Music Diaries» International Workshop Festival 2022, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 3 Ιουλίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Τα «Μουσικά Ημερολόγια» (Music Diaries) συνδυάζουν master classes ερμηνείας και τεχνικής με την ακαδημαϊκή έρευνα, ενώ παράλληλα προσφέρουν θεματικές, που προωθούν ό,τι νέο διαδραματίζεται στη διεθνή μουσική σκηνή, ανοιχτές για όλους του συμμετέχοντες.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και δύο εκθέσεις βιβλίου, μία παρτιτούρας και μουσικού βιβλίου και μία ποίησης και τέχνης.

Τις βραδινές ώρες θα πραγματοποιηθούν τρία ρεσιτάλ πιάνου με τους Nicola Elias Rigato Artist in Residence (1/7), Eloisa Cascio (2/7) και Laia Martin (3/7).

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Beartive σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο της Κ.Ε.Π.Α.Π του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ερατώς Αλακιοζίδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση στο 2313 301013.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ είναι διαθέσιμες στο: www.musicdiariesfestival.com

30.6.2022