Δήμος Π. Φαλήρου: Αυτόνομη πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα με SEATRAC στις παραλίες Έδεμ και Μπάτης

Δήμος Παλαιού Φαλήρου, 

Τελευταίας τεχνολογίας συστήματα Seatrac, για την αυτόνομη πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρία από την παραλία στη θάλασσα, εγκατέστησε και φέτος, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στην Έδεμ και στον Μπάτη, σε συνεργασία με την μηχανολογική εταιρεία ΤΟΒΕΑ.

Ο  Δήμος , προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται για τα SEATRAC και να αποκτήσουν δωρεάν το χειριστήριο. Έτσι δίνεται η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης όποια ώρα επιθυμεί ο κάθε λουόμενος να επισκεφτεί την παραλία.

Στις οδηγίες του προς τους ενδιαφερόμενους αναφέρει:

  • Μπορείτε να προμηθευτείτε το χειριστήριο των SEATRAC εντελώς δωρεάν (χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής):
  • Επισκέπτεστε τη σελίδα www.seatrac.gr , επιλέγετε «εγγραφή» στη δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης για τα SEATRAC. Εγγράφεστε εντελώς δωρεάν μέσω της φόρμας για να ενημερώνεστε για την εγκατάσταση, συντήρηση και απεγκατάσταση των SEATRAC που σας ενδιαφέρουν. Λαμβάνεται sms ή/και email εντελώς δωρεάν!
  • Επιλέγετε το κουτάκι «θέλω χειριστήριο»
  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής. Σε 1-3 μέρες το χειριστήριο είναι στη διάθεσή σας. Το χειριστήριο είναι ίδιο για όλα τα SEATRAC!

«Θέλουμε και πασχίζουμε συνεχώς στο κομμάτι που μας αναλογεί ως Δήμος και Δημοτική Αρχή της πόλης, να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία, καλύτερη. Να κάνουμε τη ζωή τους αξιοπρεπέστερη. Να κάνουμε τη διαβίωση τους ευκολότερη, παρέχοντάς τους ισότιμες ευκαιρίες» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

3.8.2023