Δήμος της Νέας Σμύρνης : Ξεκινά η καταγραφή των κατεστραμμένων πεζοδρομίων της πόλης

Επιστολή, υπογεγραμμένη από τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Κουτελάκη, άρχισαν να παραλαμβάνουν οι δημότες της Νέας Σμύρνης προκειμένου να ξεκινήσει αρχικά η καταγραφή όλων των κατεστραμμένων πεζοδρομίων και στη συνέχεια η τμηματική αποκατάστασή τους.

Οι δημότες, καλούνται να υποδείξουν στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου τα προβληματικά σημεία των πεζοδρομίων τους, να τα φωτογραφήσουν και να τα αποστείλουν με αίτημά τους στο Δήμο προκειμένου να γίνει η ταξινόμηση ανά περιοχές και βαθμό επικινδυνότητας.

Εντός του Απριλίου εξάλλου, θα έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση του έργου ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000) και η  εκτέλεση του έργου θα ξεκινήσει το αργότερο τον Σεπτέμβριο.

Η ενέργεια θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο έτσι ώστε το συνολικό έργο να απορροφήσει πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000) μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου να αποστείλουν με e-mail τις αιτήσεις τους στην διεύθυνση prwtokollo@neasmyrni.gr ή να καταθέσουν διά ζώσης αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Λεωφ. Συγγρού 193-195).

4.3.2024