Δήμος Τρικκαίων: Τρίτη κλήρωση για τους δικαιούχους πίστωσης χρημάτων σε λογαριασμούς ρεύματος

Δήμος Τρικκαίων

Άλλα 121 νοικοκυριά του δήμου Τρικκαίων ωφελούνται από την καινοτόμο δράση «Παρκάρω και Voltάρω». Πρόκειται για την πίστωση χρημάτων σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, νοικοκυριών  που εντάσσονται στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Τα χρήματα προέρχονται από τμήμα των εσόδων του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης που εισήγαγε ο δήμος Τρικκαίων τον Οκτώβριο του 2022. Πραγματοποιήθηκαν ήδη οι κληρώσεις των δικαιούχων για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2022 και η τρίτη κατά σειρά κλήρωση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Κάθε δικαιούχος λαμβάνει 100 € ως πίστωση στον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, οπότε συνολικά αποδίδονται 12.500€ για τον μήνα Δεκέμβριο 2022. Οι κληρωθέντες λαμβάνουν ειδοποίηση με SMS, ενώ ο δήμος Τρικκαίων έχει ήδη δημιουργήσει ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα του, με ειδική εφαρμογή για το πρόγραμμα.

Σε αυτή (στον σύνδεσμο https://trikalakliroseis.mindrop.gr/) κάθε δυνητικός δικαιούχος θα μπορεί να πληκτρολογεί το ΑΜΚΑ του και να μαθαίνει και με αυτόν τον τρόπο, εάν κληρώθηκε.
Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει κάθε κληρωθείς, θα είναι να προσκομίσει στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών (το γνωστό «20000» στην είσοδο του Δημαρχείου) ή ηλεκτρονικά σε viber και what’s app (στον αριθμό 6930078484), την πρώτη σελίδα ενός λογαριασμού ρεύματος, όπου θα φαίνεται καθαρά ο συγκεκριμένος κωδικός «RF».

19.1.2023