Δήμος Φυλής: Ολοκαίνουργια αίθουσα πληροφορικής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων

Δήμος Φυλής

Μάθημα σε μια ολοκαίνουργια αίθουσα πληροφορικής κάνουν πλέον οι μαθητές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων.

Η ανανέωση του ψηφιακού εξοπλισμού, περιλαμβάνει την συνολική αναβάθμιση του δικτύου με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, server και προμήθεια 13 νέων υπολογιστών (οθόνες, πληκτρολόγια, κάμερες κλπ.), προκειμένου όλα τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που ενσωματώνει τις νέες τεχνολογίες πληροφόρησης και επικοινωνίας.

Προηγήθηκε πρωτοβουλία του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γ. Κρεμύδα, για μελέτη, δημιουργία και εγκατάσταση νέου σύγχρονου δικτύου υπολογιστών.

«Η βελτίωση των ψηφιακών υποδομών στα σχολεία αποτελεί προτεραιότητα για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, αφού οι νέες τεχνολογίες κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την εκπαίδευση, αυξάνουν την αποδοτικότητα και ανοίγουν νέους ορίζοντες στους μαθητές. Όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις, έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν τις πληροφορίες που πηγαίνουν τη γνώση τους ένα βήμα παραπέρα και εμείς έχουμε υποχρέωση να υποστηρίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, αυτό το δικαίωμα», δήλωσε ο κ. Κρεμύδας, απευθύνοντας ευχαριστίες στον δήμαρχο Χ. Παππού, για την στήριξη της πρωτοβουλίας.

23.1.2023