Δήμος Χαλκιδέων : Εφιστά την προσοχή για φαινόμενα εξαπάτησης Ατόμων με Αναπηρία

Δήμος Χαλκιδέων 

Ο Δήμος Χαλκιδέων με ανακοίνωσή του εφιστά την προσοχή των Ατόμων με Αναπηρία, με αφορμή φαινόμενα εξαπάτησης  από επιτήδειους που εμφανίζονται ως εργαζόμενοι του Δήμου.

Όπως ενημερώνει, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται άτομα, με την ιδιότητα στελεχών ή εργαζόμενων του υπό ίδρυση Γραφείου ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο Χαλκιδέων, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει παραπλανητικές, προς τους πολίτες, ιστοσελίδες και σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Για τις παράνομες αυτές ενέργειες, ο Δήμος Χαλκιδέων θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία.

Πληροφορεί δε ότι, το γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων θα λειτουργήσει σύντομα και έχει δημιουργήσει τις εξής αυθεντικές σελίδες στο διαδίκτυο: https://www.ameadchalkideon.gr/ και στο Facebook: https://www.facebook.com/ameachalkida .

Οι επίσημες σελίδες και ιστοσελίδες του Γραφείου ΑμεΑ του Δήμου και η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του, όπως και κάθε άλλο μέσο ή τρόπος επικοινωνίας, θα ανακοινωθούν επίσημα από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χαλκιδέων και θα αναρτηθούν στις επίσημες σελίδες του Δήμου Χαλκιδέων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες.

20.5.2023