Δήμος Χανίων: δράση SLEEP OVER @ CAM

Δήμος Χανίων 

Την δράση SLEEP OVER @ CAM, υλοποιεί και φέτος ο Δήμος Χανίων και η πολιτιστική επιχείρηση του Δήμου ( ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ), στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων 2023-2024.

Η δράση απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-10 ετών, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να διανυκτερεύσουν στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) , συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η δράση θα υλοποιηθεί από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 έως και την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 10 το πρωί.

Κατά την παραμονή τους τα παιδιά θα παίξουν παιχνίδια γνωριμίας, θα συμμετέχουν σε καλλιτεχνικές δράσεις, αφήγηση παραμυθιού, προβολή ταινίας, ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια. θα ανταλλάξουν δώρα ενώ θα κοπεί και η βασιλόπιτα .

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο όροφο και δεν θα υπάρξουν μετακινήσεις σε άλλους ορόφους με ανελκυστήρα ή μέσω κλιμακοστασίου.

Η ομάδα ενηλίκων που θα διανυκτερεύσει με τα παιδιά, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έμπειρους παιδαγωγούς, επαγγελματίες υγείας και εμψυχωτές με μεγάλη εμπειρία σε κατασκηνώσεις.

25.12.2023