Δήμος Χανίων : Χώρο προσωρινής αποθήκευσης αποσκευών για τους επισκέπτες της πόλης

Δήμος Χανίων

Τη  δυνατότητα  να αφήνουν δωρεάν  για λίγες ώρες  τις αποσκευές τους , οι τουρίστες , δίνει ο δήμος Χανίων με την τοποθέτηση στην πλατεία 1866 ενός χώρου προσωρινής αποθήκευσης αποσκευών.

Ο νέος χώρος παρουσιάστηκε σήμερα και όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Νεκτάριος Ψαρουδάκης, η συγκεκριμένη δράση είναι πιλοτική και αν υπάρξει ανταπόκριση θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία της πόλης.

Όπως εξήγησε, « προχωρήσαμε στην τοποθέτηση του οικίσκου, στον οποίο ο επισκέπτης που θα βρίσκεται στην πόλη  και θα κουβαλάει την βαλίτσα του είτε πριν μπει στο μέσο για να πάει στον προορισμό του, είτε στο αεροδρόμιο, είτε στο κατάλυμά του, θα μπορεί να αφήνει τις βαλίτσες του  για κάποιες ώρες».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, τόνισε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι η πρώτη που υλοποιείται σε όλη τη χώρα από δήμο.

30.7.2022

Όπως τόνισε, «είναι μια ακόμα κίνηση που αναβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν, καθιστά την πόλη περισσότερο ελκυστική για τους επισκέπτες».

Το σημείο που τοποθετήθηκε ο χώρος προσωρινής αποθήκευσης  είναι κομβικό καθώς η πλατεία 1866 βρίσκεται μεταξύ του κέντρου και της παλιάς πόλης, ενώ εκτός από χώρο αποθήκευσης θα λειτουργεί και ως σημείο ενημέρωσης των επισκεπτών

.Ο χώρος προσωρινής αποθήκευσης αποσκευών θα είναι διαθέσιμος από τις 9 το πρωί ως τις 8  το βράδυ και θα λειτουργεί  από προσωπικό του δήμου Χανίων